El Patronat publica avui les llistes de la promoció del carrer Oristà a Vallbona

Els sol·licitants poden consultar-les a través de la web de l’organisme

A partir d’avui, es fan públiques les llistes provisionals de sol·licitants admesos i exclosos dels habitatges de protecció oficial de la promoció Vallbona/Oristà, promoguda pel Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona.
Les llistes estaran exposades durant 10 dies, a la seu del Patronat (c/ Doctor Aiguader, 26-36), i també a la pàgina web www.pmhb.org . Els sol·licitants tenen un termini de 10 dies hàbils per fer al·legacions contra les llistes provisionals, que es poden presentar per escrit al Servei d’Informació del Patronat.

La promoció Vallbona consta de 60 habitatges promoguts pel Patronat, construïts al carrer Oristà. Al mateix solar també s’estan edificant 120 vivendes que corresponen a promotores sindicals. Els habitatges del Patronat estan repartits en 2 blocs aïllats, i es complementen amb 60 aparcaments. De les 60 vivendes, dues són per a persones amb mobilitat reduïda.

A la imatge, un moment de la col·locació de la primera pedra de la promoció, al juliol de 2002.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies