Arrenca el festival itinerant de “Sólo Para Cortos”

El Centre Cívic Les Basses acull una primera mostra dels curtmetratges seleccionats

Les projeccions itinerants prèvies al 1er Festival Internacional de Curtmetratges de Temàtica Social de BarcelonaI, “Solo Para Cortos” comencen a diferents punts de la ciutat. Pel que fa a Nou Barris, el Centre Cívic Les Basses acollirà a partir de les 21h, la projecció dels curts “In Sight” d’Asitha Amerasekere (Gran Bretanya), “Kilombo” de J. Morado i X. Culebras (Espanya), “El Extranjero” de Mónica Herrera (Espanya) i “El chico del pueblo” d’Enrique Vasalo (Espanya). A més, avui també hi haurà projeccions al Pati Llimona (19h.), a la Kasa de la Muntanya (19h.) i a l’ Ateneu de Vallcarca (22h.).
Els organitzadors, el Casal de Joves de Prosperitat, han rebut més de 100 curtmetratges de joves directors nacionals i internacionals. D’entre ells, se seleccionarà un màxim de 24 per a la final, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de gener. El jurat del certàmen estarà composat per un representant de la organització i sis profesionals del món audiovisual.
A partir d’aquest cap de setmana es podran visionar algunes de les obres preseleccionades, amb l’actuació de videojockeys. El proper cap de setmana s’emetran a l’Ateneu Popular de Nou Barris els 15 curtmetratges seleccionats pel premi, d’entre els quals s’escolliran els millors.
Per a més informació, visiteu la web oficial del certamen: www.soloparacortos.org

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies