“Indigenas de la Amazonia: la tierra es la vida”

Can Basté acull una mostra fotogràfica de l’organització Survival Internacional

Survival Internacional, l’organització mundial de defensa dels pobles indígenes exposa a Can Basté un recull fotogràfic sobre els indígenes de l’Amazònia, uns pobles greument amenaçats per la progressiva incursió a aquesta gran selva de la indústria de la fusta, amb les seves tales d’arbres centenaris. Aquesta desforestació no afecta només al Medi Ambient, que veu disminuir una de les reserves verdes més importants del planeta, sinó que també afecta a la fauna i els pobles indígenes, que es veuen obligats a abandonar els seus poblats i fugir de les màquines i les serres. Survival International és la única organització mundial dedicada a donar suport als pobles indígenes a través de les seves campanyes. L’organització defensa el dret dels pobles a decidir el seu propi futur i els ajuda a protegir les seves vides, terres i drets humans.
Survival, fundada l’any 1969, va ser guardonada amb el Premi Nobel Alternatiu l’any 1989.

Exposició “Indígenas de la amazonia: la tierra es la vida”
Lloc: Centre Cívic Can Basté
Adreça: Pg Fabra i Puig, 274
Districte: Nou Barris

Data inici: 12/01/2004
Data fi: 31/01/2004

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies