Comença el debat sobre l’espai de les cotxeres de l’Avinguda Borbó

La taula de treball organitza una assemblea per informar els veïns de les propostes per substituir les velles instal·lacions

Les Cotxeres d’autobusos de l’Avinguda de Borbó van deixar de funcionar el passat 15 de desembre, després de més de 100 anys de servei a la ciutat. Actualment, l’espai es troba en procés de desmantellament. Els terrenys que ocupen les cotxeres, 20.000 metres quadrats, seran destinats a equipaments per a la ciutat de Barcelona.

Aquesta tarda, la taula de treball que s’ha creat per impulsar el futurs usos de l’espai organitza una assemblea informativa oberta a tots els veïns. Algunes de les propostes veïnals que ja s’han apuntat són la construcció d’un CAP per a Torre Llobeta, un casal i una residència per a la gent gran, una biblioteca, una piscina o poliesportiu i un equipament per a joves. A la festa de comiat de les cotxeres de Borbó es va afegir una nova demanda a la llista, la construcció d’una escola taller per a disminuïts psíquics.

L’assemblea té lloc a les 20:30h al Pavelló esportiu Ramón Aldrufeu, a Virrei Amat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies