“Supertot” al Centre Cívic Torre Llobeta

Àgora Teatre interpreta el particular Superman de Josep M. Benet i Jornet

La companyia Àgora Teatre interpreta avui l’obra de Josep Maria Benet i Jornet “Supertot” al Centre Cívic Torre Llobeta. “Supertot” reformula un dels mites més populars de l’imaginari del segle XX, l’heroi Superman. Benet i Jornet presenta la seva visió personal sobre una història i uns personatges ben coneguts pel gran públic, i convida a la reflexió sobre els mites col·lectius.
El protagonista de l’obra és Bill, un reporter del diari més important de la ciutat, que amaga una segona personalitat, la de “Supertot”, l’heroi que vetlla per la justícia, amb l’ajut de Jones, un científic amb múltiples recursos i sempre empès per la necessitat de fer el bé. Tot i que “Supertot” és invencible des que fou tocat per l’anell electro-atòmic-energètic de Jones, ha de passar desapercebut per poder desenvolupar la seva tasca de protector de la ciutat. El valor de Supertot es posa a prova, perquè la secta del Gran Drac planeja destruir un barri de la ciutat.
Bill estima Gladys, però el seu amor no és correspost, perquè ella està enamorada bojament de Supertot, des que aquest la va salvar de l’atac d’uns facinerosos. A la vida quotidiana, Bill no és altra cosa que un periodista més, sense cap encant especial. La figura antagonista de Bill, Supertot, és Jimmy, un company de feina que no dubta a jugar brut per aconseguir els seus objectius. Conquerir Gladys n’és un, però n’amaga d’altres de més foscos.

Teatre “Supertot”
De Josep M. Benet i Jornet
A càrrec d’Àgora Teatre, del Grup Torxa
Hora: 19h
Lloc: Centre Cívic Torre Llobeta
Santa Fe, 2, bis

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies