Poesia de dones a l’Ateneu amb Glòria Bosch

L’escriptora presenta ‘Una llamada tuya bastará para sanarme’, un recull de versos inspirats en la manca de comunicació

La fundadora de Veus de Dones, Glòria Bosch, obsequia aquesta tarda els amants de la poesia amb la presentació d’un recull de versos que parlen amb ironia sobre la incomunicació, la solidaritat, l’amistat i el desig. ‘Una llamada tuya bastará para sanarme’ és el títol d’aquest conjunt de poemes quotidians que l’autora exposa avui dins el cicle ‘Els amics que estimem, els amics que ens estimen’, a l’Ateneu Popular de Nou Barris.

Glòria Bosch treballa per donar a conèixer la poesia escrita per dones, a través del grup Veus de Dones. Ha realitzat lectures dramatitzades i lectures poètiques a tot Catalunya. També va formar part del grup de teatre Punts Suspensius Teatre i ha treballat sota la direcció de Feliu Formosa a l’homenatge a Montserrat Roig a ‘Sal i Pebre’, que es va representar a l’Ateneu. Igualment va col·laborar a l’homenatge a Maria Mercè Marçal, amb el muntatge ‘ Contraban de llum’.
Ha publicat ‘De carne y verso’ i ha guanyat diversos premis literaris.

Presentació del recull poesia:
‘Una llamada tuya bastará para sanarme’, de Glòria Bosch
A càrrec de Consol Sànchez, en presència de l’autora
Hora: 20:30
Gratuït
Ateneu Popular Nou Barris

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies