S’instal·laran radars a les entrades i sortides de la ciutat i als carrers amb molta circulació

L’Ajuntament adopta la mesura davant la disminució del nombre d’accidents a les rondes gràcies als aparells

L’any passat, a les rondes de Barcelona hi va haver cent accidents de trànsit menys que el 2002. Segons l’Ajuntament, aquesta reducció de la sinistralitat es deu a la instal·lació de radars que controlen la velocitat dels vehicles. Per aquest motiu, el consistori està decidit a implantar-ne a a les principals entrades i sortides de la ciutat i als carrers amb més circulació amb l’objectiu que els conductors que arriben a gran velocitat es vegin obligats a reduir la marxa. Concretament, s’instal·laran radars a la Meridiana, Aragó, Diagonal i Gran Via.
El consistori està convençut que els radars són eficaços i ho vol provar, segons ha explicat el regidor de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Hereu.

La meitat dels accidents que hi ha a les vies ràpides són topades entre la part davantera d’un vehicle i la posterior de l’altre. L’accidentalitat no parava d’augmentar des de l’any 2000, i el 2002 va arribar a la xifra rècord de 654 accidents. Des que hi ha radars, ha disminuït en un centenar el nombre d’accidents, un 15% menys, i només un accident va ser mortal.

L’any passat es van imposar 118.000 multes per excés de velocitat. L’Ajuntament durà a la fiscalia el cas d’un conductor multireincident que acumula 88 denúncies per aquest motiu.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies