La crisi de la grip del pollastre no es deixa notar al districte

Venedors i consumidors reclamen, però, més informació al Ministeri de Sanitat

Les pollastraires del Mercat de Montserrat asseguren que no han baixat les vendes arran de la crisi al sud-est asiàtic. Per si de cas, les parades certifiquen l’orígen català dels pollastres. La confiança és, però, el principal aval dels venedors. “No solen preguntar gaire – afirma la Flori, una de les pollastraires- però quan ho fan, ho fan amb un certa mania, provocada per les imatges que veuen a la televisió, quan sacrifiquen els pollastres…”. Els compradors confien de moment en els productes que hi ha al mercat, tot i que troben a faltar més informació per part del Ministeri de sanitat. “No sé si és veritat o no tot allò que diuen a la televisió, de moment a casa continuem menjant pollastre – diu la Joana- però clar et posen la por al cos… Com quan les vaques boges, que no era res, no era res, i al final sí…”. Una altra clienta, l’Olga, assegura: “a casa de moment no tenim gaire por i continuem consumint el mateix que fins ara”. Les pollastraires, com la Clara Mañí, també són de l’opinió que l’administració hauria d’informar més als ciutadans sobre aquest tema. “Jo de seguida he demanat la certificació de procedència al meu proveïdor – ens explica- i la gent confia en la parada, ja que porta moltíssim anys, però igualment hi ha persones que pregunten, perquè no se n’adonen que això est`apassant a l’altra banda del món, i volen informació i confiança”.
Tot i el recel dels consumidors, el pollastre continua essent una de les bases de la cuina quotidiana.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies