Interbel Software presenta al Cibernàrium una solució contra el Mydoom

L’empresa informàtica defensa instal·lar l’antivirus al servidor de correu, enlloc de fer-ho a cada ordinador

Des de dilluns, moltes empreses s’han vist assetjades pel polèmic virus MyDoom. Un cuc preparat per infectar i atacar els ordinadors a partir d’un arxiu adjunt al correu electrònic. Ahir l’empresa Interbel Software va presentar al Fòrum Nord de la Tecnologia la que creuen que és la solució davant els tipus de virus perillosos com el MyDoom. Aquest sistema consisteix a evitar l’entrada d’aquest cuc instal·lant un antivirus al servidor de correu enlloc de fer-ho a cadascun dels ordinadors de la xarxa. D’aquesta manera l’antivirus s’actualitza al moment i de forma automàtica des d’Internet, i escaneja tots els missatges a la recerca de virus, abans que s’obrin als ordinadors. “És més eficient col·locar com un grup de guàrdies que escorcollin en una porta per on han d’entrar tots els passatgers dels diferents avions- il·lustra Roman Martin, director general d’Interbel Software- que posar un guàrdia a la porta de cada avió, amb el risc que s’adormin, per exemple”. D’aquesta manera s’eviten problemes com els mails que es baixen abans que l’ordinador actualitzi a temps l’antivirus. A més, el preu d’aquest servei resulta també més econòmic. En la majoria dels casos els preus oscil·len entre 10 cèntims i 1,40 € al mes. A nivell d’usuaris particulars s’aconsella no obrir correus amb documents adjunts sospitosos.
Més de mig milió d’ordinadors de tot el món s’han vist afectats pel virus MyDoom. Un de cada quatre correus electrònics que circulen per la xarxa està infectat pel virus.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies