Canyelles vol un projecte definitiu de la zona esportiva abans de la tardor

L’Ajuntament i l’empresa Nou Barris – Fitness treballen en la redacció d’una proposta per adjudicar les obres aquest any

L’AVV de Canyelles es troba a l’espera d’una reunió amb el Districte de Nou Barris per negociar la futura construcció d’una important zona esportiva per al barri, i els seus voltants. Els terrenys, situats entre els carrers Antonio Machado i Artesania, es fan servir hores d’ara com a pàrquing provisional, mentre es construeix l’aparcament del carrer Miguel Hernández. Però un cop finalitzin aquestes obres, cap a la tardor, els terrenys quedaran lliures i els veïns reclamen que llavors ja hi hagi un projecte de zona esportiva aprovat.
La nova zona esportiva donarà servei als barris de Canyelles, Guineueta, Verdum i Roquetes. En un principi, l’Ajuntament va elaborar un projecte que va presentar als veïns amb una gran acceptació. “El projecte inicial el vam aprovar per unanimitat en una assemblea de veïns quan ho van presentar”- explica Manuel Sánchez, president de l’AVV de Canyelles – “Aquest projecte consistia en que no només es construiria un pavelló, sinó que tot el terreny havia de ser una gran zona esportiva, que hauria d’incloure també un camp de futbol, unes pistes de tennis, etc. I tot en un passeig, des del Parc de la Guineueta fins a la muntanya, una mica més amunt d’on es troben les petanques de Canyelles.”

Aquest projecte figurava al Pla d’Actuació Municipal anterior, però no es va dur a terme. Fa dos anys, es va treure a subhasta la construcció de la zona esportiva. El concurs el va guanyar la societat esportiva Nou Barris-Fitness, a canvi de l’explotació privada de l’equipament. L’empresa actualment gestiona, sota el nom d’UBAE, les instal·lacions esportives situades al mateix terreny, i les de Can Dragó. Hores d’ara, Nou Barris- Fitness i l’Ajuntament treballen en l’elaboració d’un nou projecte.
“En aquests mesos la comissió de seguiment amb els representants d’UBAE s’ha reunit per fixar el calendari d’obres”- informa Gemma Arau, gerent del Districte de Nou Barris- “El projecte encara no está redactat i falta la licitació d’obres. Però al llarg d’aquest any començaran les obres segurament”.

L’Associació de Veïns de Canyelles accepta que l’empresa privada construexi i gestioni la zona esportiva, però volen que es faci el primer projecte que se’ls va presentar. Una altra demanda és que els preus d’abonament a les noves instal·lacions siguin populars.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies