Festa presentació del Minifestival de Música Independent

El Centre Cívic Les Basses acull un avenç del festival amb l’actuació de quatre grups barcelonins

El Minifestival de Música Independent és un certàmen organitzat per dos amants d’aquest tipus de música cada final de mes de febrer, amb l’objectiu de reunir i oferir una plataforma a grups de companyies independents, per als quals és difícil donar-se a conèixer actualment. Com a aperitiu, els organitzadors ofereixen una festa de presentació aquesta nit a partir de les 21.30h. al Laboratori Musical Les Basses, amb les actuacions de quatre grups de Barcelona que també lluiten per fer-se un lloc al mercat musical: One of Them, Peterloveday, Moe i The Customers. Entre concert i concert, els Djs Días de Rubias animaran a ballar als assistents, que també podran aprofitar descomptes especials per a les entrades del festival i informació detallada sobre els diversos grups que conformaran el cartell el proper dia 28. Més informació a www.miracles-for-sale.com

ONE OF THEM (a la foto en un concert el 27 de juny de 2002 a l’auditori del C.C. Les Basses) és un quartet barceloní format a l’octubre del 2000 que, segons ells afirmen a la seva web (www.oneofthem.tk), fan “pop-rock: 60% de pop, 39% de rock, 1% ns/nc”. Després de dos anys d’assaigs i concerts, “One of them” va guanyar el 1er. Concurso de Maquetas CityMuac!, organitzat per CityTv i Sinnamon Promotions. Han actuat com a teloners de grups com Piano Magic, Budapest y Eastern Lane, i actualment presenten “Sunday” la seva setena demo. “One of them” busquen sobretot l’emoció a partir de la música, tot creant ambients plens de sentiments amb melodies senzilles i directes, cominant l’intimisme i la nostàlgia amb la ràbia la frustració.

MOE ofereix un elegant pop-rock marcat per atmosferes suggerents, mig-temps melàncolics i moments de frecor pop, envolcallats amb curades melodies i una sòlida base rítmica. Al grup hi figuren Mónica Klamburg (veu), Edu Hernández (veu i guitarra, ex component de Parkinson DC, Peanut Pie, i component de Gallygows), Manu Ibarrechevea (bateria), Pepe Amilibia (percussió) i Pere Ruiz (baix).

PETER LOVEDAY és el grup més veterà dels que actuen. Va iniciar la seva carrera musical amb The Supports a finals dels 70 a Brisbane (Austràlia). Després va formar a Londres el grup Tiny Town. L’any 2002 Peter Loveday reemprendeix la seva carrera musical, amb la grabació d’una demo amb 7 temes, “A bend in the road”, molt ben rebuda per la crítica. Acompanyat d’una banda íntima amb el baix acústic, bateria i un possible banjo, estan gravant el seu primer disc. Més informació a www.peterloveday.com

THE CUSTOMERS és un grup format per músics de diverses procedències, de manera gairebé casual, mentre reivindicaven una millor atenció al client. Fa servir gran varietat d’estils, combinant-los amb gran destresa.

Presentació del festival de Música Independent
Lloc: Laboratori Musical Les Basses
c/ Teide, 20 (metro Vilapicina)
Hora: 21.30 h.
Entrada gratuïta

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies