L’EBM ‘Nenes i Nens’ es trasllada a l’Institut Eugeni d’Ors

El centre reprendrà el curs aquest dilluns a les noves instal·lacions

La nova escola bressol ‘Nenes i nens’, a Canyelles, ja és una realitat. Avui, l’equip educatiu de l’escola tanca les portes del vell centre per traslladar el mobiliari i el material al nou espai, dins l’Institut Eugeni d’Ors, a pocs metres de l’antiga escola. I el proper dilluns, els nens comencaran a gaudir del nou espai.

‘Nenes i nens’ és una de les 39 escoles bressol sorgides als anys 70 a Barcelona, gràcies al moviment educatiu i associatiu de l’època. Va nèixer de manera provisional, quan es va edificar el polígon Canyelles, però aviat es va veure que el centre infantil, situat als baixos d’un edifici, no reunia prou condicions per acollir els nens. La manca d’espai i les fugues d’aigua de l’edifici eren alguns dels inconvenients més greus de l’escola. Tot i això, el centre ha estat al mateix indret durant més de 20 anys. Ara per fi, el trasllat es portarà a terme i la propera setmana els nens de 0 a 3 anys estaran atesos en millors condicions.

La voluntat de l’Ajuntament i de les educadores era iniciar aquest curs al nou edifici, però el trasllat s’havia ajornat perquè encara restava un espai per acondicionar, la vivenda de l’antic conserge de l’institut, que no volia abandonar l’institut.

A la imatge, un operari trasllada cadires de l’antiga EBM ‘Nenes i Nens’, al carrer Miguel Hernández cap a la nova instal.lació.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies