III Festa de l’Aigua a Nou Barris

Els veïns del districte visitaran les fonts de Collserola i la Casa de l’Aigua

Per tercer any consecutiu, l’AVV i el Pla Comunitari de Trinitat Nova, l’associació mediambiental GRODEMA i l’Arxiu Històric de Roquetes conviden als veïns de Nou Barris a conèixer més de prop fonts de la muntanya de Collserola tan properes com la del Parc Apolo de Torre Baró. Es tracta d’una excursió de caire festiu que alhora vol sensibilitzar els participants sobre la importància de l’aigua i les fonts naturals. La passejada començarà al Mirador de Torre Baró a les 10h del matí, i acabarà a la casa de l’Aigua de Trinitat Nova amb activitats infantils, calçotada i butifarrada popular, acompanyades de l’explicació del projecte del futur ús per a l’antic equipament de les Aigües de Barcelona, actualment en procés de restauració.
La festa de l’Aigua se celebra a Nou Barris amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua el passat 22 de març, una jornada instituida el 22 de desembre de 1993 per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Des d’aleshores cada 22 de març es convida a reflexionar per sensibilitzar la conciència pública de la necessitat de reduir el consum d’aigua, a través de la producció i difusió de documentals i l’organització de conferències, taules rodones, seminaris i exposicions relacionades amb la conservació i desenvolupament dels recursos hídrics, i la posada en funcionament de les recomanacions de l’Agenda 21.

Programa III Festa de l’Aigua:

10h. Mirador de Torre Baró
11.15h. Parada i fonda al Parc Apolo de Torre Baró
12.30h. Arribada a la casa de l’Aigua de Trinitat Nova
13h. Expliació del projecte de la Casa de l’Aigua i activitats infantils
14h. Calçotada i butifarrada popular (2€)

A la imatge, una excursionista es refresca a la font del Parc Apolo el passat estiu.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies