35 mm2 de cinema independent

El centre cívic Can Basté projecta dotze pel·lícules no exhibides als circuïts comercials

Fins al proper 25 de març, els aficionats al cinema independent tenen una cita cada dijous a les 21h al cicle 35 mm2. El centre cívic Can Basté acull els passis tots els dijous, i proposa una altra mirada al panorama audiovisual que trobem normalment a les cartelleres.
35 mm2 de cinema independent projecta a la seva primera edició dotze pel·lícules no exhibides habitualment als circuits comercials: les obres de directors com Man Ray o Darren Aronofsky seran comentades per coneixedors del mitjà com Eduard Olivella, professor de la UPC, o Jaume Duran, professor de la UB. Fins ara, el cicle ha projectat dues parts dedicades al cinema independent americà i al cinema independent fet en castellà.
Per avui dijous, el centre cívic Can Basté projecta “Pi (fe en el caos)” dirigida per Darren Aronfosky. El protagonista del film és un matemàtic brillant i problemàtic que creu que tot pot explicar-se d’una forma numèrica. Al seu apartament de Nova York vol crear un complex sistema informàtic per aconseguir esbrinar el número pi. Segons s’apropa la solució, el caos s’apodera de tot el que l’envolta.
Després de la pel.lícula, Fernando de Felipe, professor de cinema de la URLL i col.laborador a diferents publicacions del mitjà audiovisual, parlarà de cinema.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies