Els escolars de Nou Barris celebren la Festa de la Primavera

Els nens i nenes van plantar matolls originaris de la Xina al Parc del Turó de la Peira

Els escolars de Nou Barris van viure de prop la Festa de la Primavera al Parc del Turó de la Peira. Durant la jornada, que enguany està dedicada a la biodiversitat, prop de 3.000 escolars de 58 centres educatius de Barcelona es van encarregar de plantar diverses espècies vegetals als diferents parcs de la ciutat.
Al Parc del Turó, es van plantar centenars de matolls originaris de la Xina. Molts nens i nenes mai havien plantat res amb les seves mans, i es van deixar aconsellar pels treballadors de Parcs i Jardins. Abans, els alumnes van escoltar la història de l’orígen del Parc del Turó, situat en una pineda, i des d’on es poden gaudir d’unes vistes impresionants de la ciutat de Barcelona.
Els treballadors de Parcs i Jardins també els hi van explicar el tipus de vegetació que poden trobar dins el parc, i els canvis que es produeixen a les diferents plantes amb l’arribada de la primavera.
Una bona manera d’apropar els nens a la natura i de conscienciar-los de la importància de preservar-la per a un futur més saludable.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies