Vols saber què és el Fòrum 2004?

Un estand a la biblioteca de Nou Barris informarà sobre aquest esdeveniment dedicat a la pau, la diversistat i la sostenibilitat

Durant la propera setmana, Nou Barris comptarà amb un estand informatiu sobre el Fòrum Barcelona 2004 a la Biblioteca Nou Barris, una exposició audiovisual itinerant per tal que la informació sobre aquest gran esdeveniment que és el Fòrum Barcelona 2004 s’apropi al màxim possible als ciutadans i ciutadanes de tots els barris de la ciutat. L’acte de presentació de l’estand va tenir lloc ahir a la mateixa Biblioteca de Nou Barris (a la imatge, una de les assistents llegeix la revista explicativa del Fòrum que es va lliurar a l’entrada de l’acte). “El Fòrum serà com un gran aparador que girarà entorn 3 grans temes – va explicar Jordi Carbonell, director del Fòrum Ciutat -que seran la pau, la diversitat i la sostenibilitat”. “És un bon espai per parlar de pau i trobar solucions després de tot el que ha passat i ens ha agafat tant de prop – va afegir Manuel Pérez, comissionat de l’alcaldia per les entitats de Nou Barris- El Fòrum té una significació important, es parla de cultura però de militància social, de diversitat, de pau, de sostenibilitat, de cultura social… De tot el que afecta al bon entendiment i convivència de la societat en la que vivim. És un fil de referència”. El que està resultant més difícil pels organitzadors, és explicar exactament en què consisteix l’esdeveniment. “Quan es parla de Jocs Olímpics, d’una Exposició Universal, o d’una cimera de caps d’Estat tothom sap a què ens referim, però el Fòrum és innovador, no existeix res com això abans”, diu Jordi Carbonell.

Pel que fa a Nou Barris, el districte hi participarà directament al Fòrum mitjançant la participació d’algunes entitats. “està previst que nosaltres hi cantem al juliol – assenyala Carles Mata, president de la Coral Canticòrum – i, a més, també hi participem dins la federació de cants Corals de Catalunya”. Altres entitats culturals acompanyaran a la coral fins al Fòrum. Però alguns actes també vindran fins al districte: per les festes majors, al maig, s’està treballant per portar una de les obres de teatre que es podran veure al recinte del Fòrum.

L’exposició es complementarà amb la visita d’un autobús informatiu, l’anomenat Fòrum Bus, que el dia 9 d’abril oferirà informació audiovisual i personalitzada sobre el Fòrum Barcelona 2004 entre les deu del matí i les sis de la tarda a la plaça major del Districte, per donar a conèixer més de prop els objectius, la programació i els continguts d’aquest edeveniment inèdit.

Per a més informació sobre el Fòrum 2004, podeu visitar la web oficial: http://www.barcelona2004.org/cat

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies