Inauguració del Casal de Gent Gran Casa Nostra

El nou equipament millora les antigues i emblemàtiques instal·lacions

Els avis del barri de Porta inauguren aquesta tarda el seu nou Casal de Gent Gran, que substitueix l’antic equipament Casa Nostra, molt emblemàtic però amb moltes deficiències. L’edifici, situat al carrer Maladeta, ja no es trobava en les condicions més òptimes per donar servei als usuaris i usuàries del casal, per aquest motiu es va tirar a terra i s’en va construir un de nou, segons un projecte elaborat per l’arquitecte Antoni Miralles.

El nou edifici permetrà a partir d’ara oferir uns espais nous, molt més moderns i adequats a les necessitats dels usuaris i usuàries del casal. L’actual Casal té dues plantes, amb un total de superfície construïda de 666 m2. La seva planta té forma de “L” i emmarca un pati interior de 304 m2 amb arbres i un parterre de gespa. La planta baixa compta també amb una zona porticada de 115 m2. Entre el casal i el carrer Maladeta hi ha, a més, un pati exterior públic de 510 m2, enjardinat i amb bancs i seients individuals.

Un cop a dins de l’edifici, la planta baixa del casal alberga un bar-cafeteria, una sala de lectura, una sala de televisió i informàtica, una sala de reunions i els lavabos. A més, hi ha un gran espai de trobada, que ocupa per complet una de les ales de l’edifici. A la planta primera estan situades les tres sales de tallers, on els usuaris i usuàries del casal poden portar a terme múltiples activitats, i una sala de juntes.

La inauguració del nou casal comptarà amb la presència de Joan Clos, alcalde de Barcelona; José Cuervo, regidor del Districte de Nou Barris; i representants de l’associació de veïns de Porta i del Casal de Gent Gran Casa Nostra. L’acte comneçarà al mateix casal i prosseguirà a la Plaça Sóller, des d’on les autoritats presents pronunciaran uns breus parlaments i donaran el toc de sortida del Ball de Gent Gran de la Festa Major de Nou Barris, que enguany serà amenitzat per l’Orquestra Venus.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies