Nou Barris peregrina cap al Rocío

La Hermandad ‘Los Romeros’ va celebrar ahir la missa de sortida de la romería fins a Torre Baró

El dimecres anterior al diumenge de Pentecostés, nombroses carrosses guarnides amb flors s’adrecen cap al poble del Rocío, a uns cinquanta quilòmetres de Sevilla. La caravana forma la Romería del Rocío, la peregrinació més gran de l’Estat, i una de les tradicions religioses més vistoses i entusiastes.
A Barcelona, la Hermandad de Los Romeros va celebrar ahir a la tarda la missa de sortida de la romería, al Pati de la Seu del Districte de Nou Barris. Els peregrins van cantar amb devoció a la Blanca Paloma, i la Hermana Mayor va lliurar les medalles als aspirants a formar part de la Hermandad Los Romeros.
Després, los romeros han conduït la carreta de la verge, guiada per un cavall, mentre entonaven salves i ‘jaleaban’. La romería de Nou Barris es va endinsar en la serra de Collserola, fins al barri Torre Baró, on aquest matí s’ha celebrat una missa en honor a la verge. Des de Torre Baró los romeros inicien la seva peregrinació cap al barri de Masrampinyo, a Montcada i Reixach, on es reuneixen amb la resta de hermandades de Barcelona.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies