Homenatge als veïns centenaris de Nou Barris

La festa clourà les X Jornades de Salut per a la Gent Gran

Els avis i àvies centenaris de Nou Barris tenen avui a les 17h. una cita al Centre Cívic Les Basses. Allà, els participants de la desena edició de les Jornades de Salut per a la Gent Gran els hi retran homenatge, i els convidaran a celebrar una gran festa d’aniversari. Una bona oportunitat per recordar vivències i explicar anècdotes. Aquest acte posa punt i final, com ja és tradició, a les jornades de salut, que des del passat dia 24 han tractat els principals temes de salut que afecten a la gent gran, a més d’oferir tallers i exhibicions, com per exemple ahir a la tarda, la masterclass de tai-txi i ioga que va tenir lloc al Parc de la Guineueta. Enguany s’ha intentat organitzar
una programació innovadora que alterna les activitats més serioses amb d’altres que tracten temes no menys importants però mostrats d’una manera més desenfadada a partir de la qual establir un diàleg, com ara pot ser el passi de la pel·lícula “El Hijo de la Novia”, on es tracta la malaltia de l’Alzheimer i les seves repercussions per a la família.

A la imatge, una de les àvies que va complir 100 anys al 2002.

Divendres, 4 de juny
Festa de cloenda de les Jornades i Homenatge a les persones que compleixen 100 anys al llarg d’aquest any
Hora: 17h.
Lloc: Centre Cívic Les Basses, c/ Teide, 20

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies