Visita als nous pisos del carrer Aiguablava

La primera fase de la remodelació de Trinitat Nova i la urbanització de la zona s’acabarà al 2006, segons les previsions

Els veïns del barri de Trinitat Nova ja han visitat un dels pisos que s’estan fent al barri, i que ben aviat substituiran els antics hatitatges que patien aluminosi.
Dins les activitats de la festa major del barri, els futurs propietaris es van apropar al carrer Aiguablava per visitar un pis de mostra i comprovar com van les obres dels nous habitatges. De moment, només s’han lliurat 60 habitatges al carrer Xafarines, i es preveu que aquesta primera fase junt amb la urbanització dels voltants estigui enllestida a principis de 2006.

El cap de l’obra va mostrar als veïns els diferents acabats d’un dels habitatges, 189 pisos que porten un any de retard per problemes amb el terreny. En total, 4 torres de vivendes molt a prop de l’estació de metro Casa de l’aigua, a la línia 4. En Salva Castells, cap d’obra Isolux Wat, explica que en aquests moments les obres estan força avançades: “estem entrant en la fase de pintura i alumini. En tres mesos una de les torres estarà totalment enllestida”.

La Rosario Rodríguez, del grup remodelació AVV Trinitat Nova, explica com un grup de veïns s’ha implicat dins el procés de transformació al barri supervisant les obres periòdicament. “Nosaltres demanem canvis, si veiem que alguna cosa que està malament ho diem, – afegeix la Rosario Rodríguez.- com per exemple, les portes de la finestra, que en obrir-les no et deixen posar un armari perquè toparien”.

D’altra banda està pendent l’enderroc d’un grup de les vivendes antigues, un cop Regesa finalitzi els tràmits legals. Després, l’empresa Adigsa començarà a construir nous habitatges sostenibles dins la segona fase de remodelació.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies