Fi de curs de l’Escola de Circ Rogelio Rivel

Una nova promoció d’alumnes s’acomiada amb un gran espectacle a la carpa

L’any 1999 va nèixer l’Escola de Circ Rogelio Rivel. El nom de l’escola és un homenatge a l’acròbata, pallasso i mestre que, des dels 70 fins l’any 93 va impartir classes d’acrobàcia i va traspassar un immens amor per aquest ofici a tots els qui el van conèixer.
L’any 2000 l’escola va instal·lar una carpa estable en el terreny veí de l’Ateneu Popular Nou Barris. Amb aquesta carpa es va crear un nou espai a Barcelona dedicat al circ i principalment a la formació, un espai que també és un lloc de trobada, d’entrenament i d’intercanvi.
Aquesta carpa acull avui l’estrena de l’espectacle dels joves alumnes que enguany finalitzen la seva formació a l’escola, i que a partir d’ara hauran de fer-se un lloc dins aquest món, que els propis artistes creuen que continua oblidat per les administracions.

Gran espectacle de fi de curs de l’Escola de Circ Rogelio Rivel
Dies 25 i 26, a les 22.30 h
Dia 27, a les 19 h
Preu: 4 €
Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat, s/n
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies