La platja torna durant una setmana a Prosperitat

La plaça Ángel Pestaña acull avui el campionat de volei-platja del Prospebeach 2004

Contra la calor no hi ha res millor que un bon bany a la platja… Però com que el nostre districte no té ni mar ni platja, els veïns de Prosperitat ja fa 10 anys que van trobar la solució: el Prospebeach. Tota una capa de sorra i petites piscines inflables cobreixen des de dijous la plaça d’Ángel Pestaña, convertint-la en tota una “Barceloneta”. Petits i grans gaudeixen de tots els jocs de platja, inclosos els esports. Dues pistes de voleibol han acollit els diferents partits del campionat infantil i adult. Fins a 64 equips han participat en la competició d’enguany. I és que aquesta és una de les festes estiuenques més populars a Prosperitat. Tot i això, els organitzadors afirmen que han tingut molts problemes pel nou disseny de la nova plaça Ángel Pestaña, entre d’altres maldecaps. “Aquest any la sorra és pitjor que altes anys – explica marco, de l’organització- No sabem d’on l’han portada però hi hem trobat pedres, vidres, una llauna, xapes… Hem hagut de netejar-la perquè era impossible jugar sense risc sino…”.
Enguany el Prospebeach presenta com a principal novetat la seva durada: enlloc d’un cap de setmana, la platja restarà al barri fins al dissabte que ve, quan un concert l’acomiadarà fins l’any vinent. Durant tots aquests dies, s’organitzaran jocs de sorra i aigua cada tarda pels més petits, així com concursos, sorteigs i altres activitats.

Prospebeach 2004
Plaça Ángel Pestaña
Del 8 al 17 de juliol de 2004

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies