Música del carrer amb Che Sudaka

La banda expressa amb ritme la seva manera d’entendre l’amor

Aquesta nit, Che Sudaka i 13-ALC portaran el seu mestissatge i reagge a Nou Barris. El “Circuït de Nit” tanca l’edició d’enguany amb una bona mostra dels “músics de carrer” que hores d’ara té la ciutat de Barcelona.

El col·lectiu de músics Che Sudaka, nascut al barri gòtic, compta ja amb més de tres anys de rodatge per la nostra ciutat, i continua definit-se com “un grup de gent de fora que toca al carrer per transmetre un missatge: més amor i harmonia”. Una filosofia que encaixa amb la temàtica del “Circuït de Nit”, que enguany s’ha centrat en les diferents maneres d’expressar l’amor. Les lletres àcides de Che Sudaka denuncien també les desigualtats socials i la discriminació. Els músics argentins, residents a Espanya, han begut de diferents ritmes i tendències.

El concert d’aquesta nit serà a la plaça Virrei Amat, on Che Sudaka compartirà escenari amb el ragga barceloní del grup “13-ALC”.

Circuït de Nit

Dissabte 24 de juliol

22:30h

Che Sudaka (mestissatge)

13-ALC (ragga bcn)

Notícia publicada per Nou Barris Televisió