El Mercat de Montserrat serà un nou centre del barri de Roquetes

La reforma de l’establiment anirà acompanyada d’habitatge per a joves i gent gran i més activitat comercial

Durant aquesta legislatura, la Plataforma d’Entitats de Roquetes i el Districte de Nou Barris treballaran per definir els usos de l’espai dels voltants del Mercat de Montserrat, tal i com estableix el Pla d’Actuació de Districte 2003-2007. Alguns usos de la futura àrea econòmica ja s’apuntaven a la modificació del Pla General Metropolità per a transformar urbanísticament la zona: la construcció d’apartaments tutelats per a gent gran i d’habitatges per a joves. La modificació, aprovada fa uns mesos, també parlava d’introduir noves activitats comercials, i crear oficines en aquest tram de Via Favència amb Via Júlia i el carrer Aiguablava. “Hem de treballar aquesta zona central, que probablement necessitarà un planejament de millora, explica la gerent de Districte, Gemma Arau.- I després, un pla que concreti els equipaments que van al voltant del mercat de Montserrat”.
Des del pla comunitari de Roquetes, les entitats del barri aposten per aquest futur eix comercial i per incloure els equipaments necessaris, d’acord a la primera fase del PERI: un aparcament, zona verda i habitatge, a més de la reforma del mercat. Es tracta de revitalitzar una zona que genera molta activitat, ja que el de Montserrat és un dels mercats més concorreguts de la ciutat, amb més de 40 anys de vida.
D’altra banda, el fet de ser una zona a cavall entre Roquetes i Trinitat Nova potenciarà la connexió entre barris, que compartiran serveis i equipaments.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies