Desviat el trànsit a la Via Júlia per les obres d’adaptació de la xarxa de metro

Els cotxes circulen per una llosa pavimentada, uns metres més enllà de la calçada

Els conductors que passen per la Via Julia en sentit Llucmajor veuen des d’aquesta setmana modificat el recorregut habitual. A l’alçada de l’estació de metro de la Via Júlia (línia 4), els cotxes són desviats per una llosa que s’ha pavimentat just al passeig central del carrer, al costat de la Marquesina. Aquesta modificació es deu a les obres d’adaptació de l’estació de metro per a les persones amb mobilitat reduïda, que contempla la construcció de tres ascensors, dos des de les andanes al vestíbul i un altre des del vestíbul fins al carrer. Un cop tallat el trànsit en el lateral en sentit Llucmajor, els operaris començaran amb la construcció dels murs pantalla i el forat dels ascensors, després de desviar cables de Menta i un col.lector d’aigües.
Els passejants també han vist reduït el seu pas, a favor de les màquines i materials que s’empren. “Es preveu que entre octubre i novembre estigui acabada aquesta fase -explica Antoni Pérez, gerent de les obres de Transports de l’empresa pública GISA – Després els treballs són d’uns cinc mesos aproximadament. Per tant, sobre el mes d’abril de l’any vinent estarien ja acabades les obres. A l’estiu de l’any vinent els ascensors estaran operatius”.
El pressupost d’aquestes obres és d’un milió i mig d’euros i forma part del projecte de la Generalitat de Catalunya per a adaptar totes les estacions de metro de la ciutat abans del final de 2006. En total, són unes 60 les estacions que seran dotades d’elevadors.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies