Organitzant el lleure

Molts centres i casals obren aquests dies la inscripció de tallers de tot tipus

L’estiu ens carrega de noves energies, i molta gent torna de les vacances amb ganes d’aprendre i iniciar nous projectes. Es per això que les acadèmies d’idiomes, les autoescoles o els gimnasos experimenten un creixement de matrícules durant aquesta època. Els centres cívics inicien també la seva oferta de tallers, cursos i activitats atractives adreçades a totes les edats, i amb un cost assequible. Aprendre a ballar la dansa del ventre, conèixer els secrets de la fotografia, les tècniques de la pintura, les manualitats.. són algunes de les opcions que hi trobem als diferents centres del Districte. Cada centre cívic està especialitzat en una matèria, però quasi tots ofereixen cursets per a tots els públics.
Al Centre Cívic Via Favència, els cursos d’informàtica per a gent gran i per a adults compten amb una gran acceptació. Aquests dies ja s’hi poden inscriure aquells que volen descobrir les noves tecnologies i alhora relacionar-se amb la resta d’alumnes. Can Basté també ha obert les inscripcions amb un ampli ventall de cursets: propostes per relaxar-se, tallers de dansa i artesania, o d’altres més pràctics, com el de costura de supervivència.
La majoria de cursos començaran el proper mes. Mentrestrant, s’obre la recerca del curs més interessant i el que més s’adapti a les nostres necessitats.

Adreces centres cívics

Centre Cívic Via Favència
Via Favència, 217.
Tel. 93.3541086

Centre Cívic Can Basté
Pg Fabra i Puig, 274.
Tel. 93.4206651

Centre Cívic Torre Llobeta
C/ Santa Fe, 2.
Tel. 93.3585614

Centre Cívic Les Basses
C/ Teide, 20.
Tel. 93.4072927

Centre Cívic Zona Nord
Av Rasos de Peguera, 25.
Tel. 93.3592524

Altres equipaments:

Ateneu Popular de Nou Barris
C/ Portlligat s/n.
Tel. 93.3539516

Casal de Barri de Prosperitat
Pl. Angel Pestaña s/n.
Tel. 93.3538644

Centre Porta-Sòller
C/ Estudiant, 26-28.
Tel. 93.3593655

Centre d’Activitats Vallbona
C/Orista 8-10
Tel. 93-3509381

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies