Porta surt al carrer per demanar solucions a la venda de droga al barri

Els veïns denuncien l’augment de drogaddictes als carrers i reclamen més vigilància

Uns cinc-cents veïns del barri de Porta es van manifestar ahir davant la Comissaria de Policia Nacional del carrer Aiguablava per reclamar mesures contra l’augment de venda de droga a la zona de Renfe-Meridiana. Els manifestants van demanar parlar amb el comissari, però davant la negativa, finalment una petita comissió de l’Associació de Veïns de Porta va elaborar un informe amb les seves demandes, sol.licitant una reunió urgent per tractar el tema.
Els veïns van mostrar així la seva indignació davant una situació que ha empitjorat en els últims mesos, arran del desmantellament de Can Tunis i l’augment de pressió policial a la zona del Fòrum, situacions que han provocat el desplaçament dels drogoaddictes al punt de venda de droga que hi ha a Porta (Renfe-Meridiana). Els veïns reclamen més seguretat al barri, que es prenguin mesures contra la venda de droga i una neteja constant de xeringues del carrer.
La concentració va partir de la plaça Harry Walker, prop de la zona de Renfe-Meridiana. Avui els veïns es reuneixen amb el Síndic de Greuges per tractar el problema, i demà esperen poder parlar amb el comissari de la Policia per trobar una solució immediata. Si aquesta reunió no arriba aviat, estudien tallar el proper dilluns l’Avinguda Meridiana.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies