“James Bond sedueix i dispara” al Centre Cívic Torre Llobeta

Una mostra recull tot tipus de material de l’espia britànic des de 1953 fins al 79

Tot el glamour de l’agent secret britànic més famós del món s’exposa fins a finals de mes al centre cívic Torre Llobeta. Fotografies, novel.les, cartells, maquetes i tota mena d’objectes de la primera època del 007, des de l’any 1953 fins a 1979. És a dir, des de la sortida de la primera novel.la d’Ian Flemming fins a algunes de les darreres pel.lícules de Roger Moore, tot passant per Sean Conery. Una mirada a la que, segons els organitzadors, el Club No Oficial d’Amics de James Bond, és la millor etapa. “Als incis era una revulsiu contra l’imperialisme dels Estats Units. Europa necessitava un heroi i el va trobar en James Bond – explica Francesc Servent, del Club No Oficial d’Amics de Jamos Bond- Ara es viu una mica del passat, ja que les pel.lícules no són tan bones. Però als inicis era tota una revol.lució perquè per una entrada de cinema tenies glamour, sexe, acció i dones boniques, que era tot just el que faltava en l’època franquista”. Aquestes caracterísitques han assegurat a l’espia tota una legió de fans, que actualment estan a l’espera de conéixer quin actor donarà vida de nou a James Bond. “Tot i això jo crec que Pierce Brosnan continuarà, ja que és un tema econòmic, i Brosnan ha aconseguit rellançar el personatge, donant-li els trets característics”,- aposta Francesc Servent- “el millor James Bons serà sempre, però, Sean Conery”.
Tot el que es pot contemplar a la mostra ha estat recopil.lat a Espanya, frança, Portugal i Anglaterra principalment. Entre tots els objectes, destaca la maqueta d’un Aston Martin de l’any 1964, així com un exemplar de la revista nordamericana “Life” en espanyol dedicada a una de les pel.lícules de 007. Aquesta revisió permet constatar l’evolució d’un personatge que va néixer com un agent que es defensava lluitant, ii al que mica en mica se l’hi va incorporar més “gadgets”, els famosos invents que li van salvar la vida més d’una i vint vegades.

Exposició “007: Seduce i dispara”
Centre Cívic Torre Llobeta
c/ santa fe, 2 bis
Tel: 93 358 56 14

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies