Diumenge, abril 14, 2024
CulturaNou Barris

Bajari flamenca amb Costi “El Chato”

El bailaor i coreògraf presenta el seu espectacle a l’Ateneu Popular de Nou Barris

La formació flamenca de Costi “El Chato” torna a l’Ateneu Popular de Nou Barris aquesta nit per presentar “Bajarí flamenca”, la coreografia amb la qual van guanyar un dels guardons otorgats pel públic del Premi Coreogràfic 2004 de l’Ateneu. Es tracta d’un flamenc del segle XXI, que profunditza en el sabor i l’essència del flamenc, però aposta decididament pel mestissatge cultural, un mestissatge que es palpa a la mateixa formació, composta per joves flamencs, paios i gitanos catalans, d’arrels andaluses. Al ball, els joves Katia Moro i Costi “El Chato”, coreògraf d’aquest espectacle.
“El Chato” va iniciar la seva formació molt a prop de l’Ateneu Popoular de Nou Barris, al Centre Cultural Andalús Manuel de Falla i ha rebut classes de mestres de la talla d’Antonio Canales o de Farruquito, cosí seu. La seva trajectòria l’ha dut a treballar a Londres, el Japó, Grècia i Itàlia. Ja a casa nostra, ha ballat als diferents tablaos de Barcelona (Los Tarantos, El Cordobés i El Tablao de Carmen), i ha participat a “La Festa Gitana de la Mina” al Fòrum de les Cultures i al musical “Los Tarantos” .
Katia Moro, d’altra banda, té també una àmplia experiència. Va aconseguir el títol oficial de dansa (d’estil clàssic espanyol) a l’Institut del Teatre de Barcelona el 1994. Des d’aleshores ha realitzat tot un plegat de cursets de flamenc amb mestres com Eva Garrido “La Yerbagüena”, Rafaela Carrasco, ‘La china’, Belén Maya,… Professionalment ha actuat a la inauguració dels Jocs Paralímpics de Barcelona 92, en nombrosos certàmens i homenatges dins i fora d’Espanya. Des de l’any 2003, treballa junt amb “El Chato” mostrant la seva “Bajarí flamenca”.

Costi “El Chato” presenta “Bajarí Flamenca”
Ball: Costi el Chato i Katia Moro
Cant: Antonio Campos “El Bocadillo”
Guitarra: José Andrés Cortés
Percussió: José Santiago “Juarman”
Teclado: Juan Campos “El Porras”
Direcció artística: Constantino Fernández Costi “El Chato”

Hora: 22.30
Preu: 5 €
Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat, s/n
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies