Acord entre Generalitat i Estat per rehabilitar habitatges amb patologies greus

Trinitat Nova, Turó de la Peira i el barri del Governador, a Verdum, són tres dels barris que s’hi beneficiaran

Tres barris del districte rebran ajuts econòmics per rehabilitar edificis afectats per aluminosi i altres patologies estructurals. La decisió s’emmarca dins l’acord que la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Habitatge han signat per invertir en total prop de 21.000 milions d’euros (12.450.000 euros l’administració catalana i 8.300.000 euros el Govern central). Trinitat Nova, Turó de la Peira i les Vivendes del Governador, a Verdum, són tres dels onze barris de Barcelona que es beneficiaran d’aquest conveni de remodelació, que també inclou altres zones fora de Barcelona: Sabadell, Súria, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat i el Prat de Llobregat.

El Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat s’encarregarà de la gestió de les obres. La inversió es destinarà a reparcelacions, enderrocs, redacció de projectes, diverses fases de construcció dels edificis d’habitatges, i a la urbanització de l’entorn dels blocs.

Aquest acord desenvolupa un conveni de col·laboració subscrit l’any 1996 entre el Ministeri d’Obres Públiques, Transports i Medi Ambient i el Govern de la Generalitat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies