Oberta la inscripció pels propers cursos d’informàtica al centre cívic Via Favència

Les classes començaran després de festes i duren tot el trimestre

L’interès per la informàtica i sobretot per Internet està fent augmentar cada dia la comunitat virtual de ‘noubarriencs’ que volen aprendre a utilitzar la xarxa. Malgrat aquest allau de gent interessada, encara són pocs els usuaris que coneixen el potencial de les noves tecnologies.”Encara hi ha molta gent que no sap què vol dir Internet. N’han sentit a parlar moltíssim, però desconeixen les possibilitats que té i com es pot aplicar a la seva vida quotidiana”, afirma Joan Barceló, responsable de les activitats d’informàtica i Internet de l’entitat Projectart, al CC Via Favència.
La demanda inicial de moltes de les persones que s’inscriuen als cursos del centre cívic Via Favència és per a conèixer nocions bàsiques sobre com utilitzar l’ordinador . “N’hi ha molts usuaris que ens arriben perquè els seus fills o néts s’han canviat d’ordinador i els hi han donat el vell. Com ells no saben utilitzar-lo, busquen cursets bàsics per aprendre’n una mica”.
Aquesta setmana, Projectart ha obert les inscripcions per apuntar-se als cursos d’informàtica del proper trimestre. La temporada anterior, 112 persones van assistir-hi, la majoria persones més grans de 40 anys. “La xarxa continua estant de moda -diu Barceló- però primer és important que l’usuari es familiaritzi amb l’ordinador, que perdi la por i s’endinsi a poc a poc en el Word i en la resta de programes. Després fem cursos específics sobre Internet”.
Pels més veterans, el Centre Cívic disposa d’un punt de connexió obert totes les tardes de 17 a 21 hores.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies