L’Ajuntament agilitza els trasllats per enderrocar el bloc Q divendres

Els equips de mudances ajuden als veïns desallotjats de l’illa afectada al Turó de la Peira

El Regidor de Nou Barris, José I. Cuervo, va expressar ahir la seva intenció de començar l’enderroc de l’illa Q (situada entre els carrers Sant Iscle, Inca i Montsant) aquest mateix divendres. L’Ajuntament no vol pressionar als veïns per fer les mudances, però va insistir en el risc d’esfondrament de l’edifici, amb aluminosi i declarat com a ruïna imminent.
Es per això que Districte ha habilitat dos equips de refoç amb assitents socials a l’oficina d’informació de Regesa, situada al carrer Cadí 9-11. Els professionals s’encarregaran de gestionar les incidències amb els propietaris dels pisos afectats i dels locals. Hores d’ara, tota l’illa ha estat desallotjada. La major part dels veïns han marxat a hotels, i d’altres han marxat a casa de familiars amb una compensació econòmica de 700 euros mensuals, a l’espera d’obtenir un pis provisional. Avui Regesa donarà a conèixer la llista de pisos pont, situats als barris de Porta, el Turó de la Peira i Verdum.
Aquest matí, 6 equips de mudances han començat a portar de manera esglaonada els mobles i les pertinences personals als guardamobles contractats per l’Ajuntament. Districte ha facilitat caixes i papers d’embalar per a que els propis veïns per agilitzar la mudança. Durant tot aquest procés, un servei de vigilància privada garantirà la seguretat dels pisos i les pertinences.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies