La jove promesa del jazz Andreu Martínez presenta el seu art a l’Ateneu

Al concert, el guitarrista presentarà el seu primer disc, “Senyals de vida”

Els amants del jazz poden gaudir aquesta nit del concert d’una jove promesa del jazz català a l’Ateneu Popular de Nou Barris (c/Portlligat s/n). Es tracta d’Andreu Martínez, que es perfila com un gran valor del jazz català com a guitarrista i compositor. Martínez ha editat recentment “Senyals de vida”, el seu primer disc on es barrejen sons més tradicionals del jazz amb tocs de blues, funk i rock, conformant una obra carregada de substància. En el concert d’aquesta nit Andreu Martínez presentarà les seves cançons, que ja ha tocat a diferents sales emblemàtiques del circuit jazzístic de Catalunya. Al seu costat, tres músics també de gran vàlua, com són Marcel Botella (teclats), Jordi Franco (baix) i Pere Foved (bateria). El concert començarà a les 23h.

Concert de jazz fusió amb Andreu Martínez
Lloc: Ateneu Popular de Nou Barris
c/Portlligat s/n
Hora: 23h.
Entrada: 3€

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies