Sortejats els pisos de la promoció de Montsant al Turó de la Peira

42 famílies ja tenen el plànol de la seva vivenda definitiva

L’emoció i els nervis van estar presents durant tot el matí d’ahir en el sorteig dels habitatges protegits de la nova promoció del Turó de la Peira. En total són 42 pisos que substitueixen una part de les vivendes amb aluminosi que es van enderrocar fa unes setmanes per perill d’esfondrament. Com a les anteriors promocions, les famílies amb tres o més membres i la gent de menys de 60 anys optava a habitatges de tres habitacions. Al sorteig també es van afegir 6 sol·licituds per a l’antiga promoció de Fabra i Puig. Com a qualsevol sorteig de pisos, la sort va somriure més a alguns que a d’altres. Però ara, els veïns ja coneixen la porteria, l’escala i el pis concret de la seva nova vivenda al carrer Monsant. La Mireia Ribé i la seva família confiaven en aconseguir un pis més gran del que finalment tindran. “És més petit que d’altres que hi havia, no podré posar el llit de matrimoni…però almenys tens l’alegria de tenir un pis nou que saps que no et caurà a sobre i que no té esquerdes, això sí”. La Carme Villanueva, vídua de 72 anys, es mostrava conforme amb el pis que li ha tocat. “M’ha tocat un pis de dues habitacions, no està malament, és maco”. Quan signi les escriptures sabrà quant li costa la nova vivenda. “Una cosa que tenies ja pagada i que ara l’has de tornar a pagar, això no ens sembla bé. I sobretot les persones grans, que tenim una jubilació molt petita. Jo només tinc una pensió de viduïtat. Ara com enfrontes aquest pagament?”.

Les famílies podran visitar el seu habitatge a partir del proper dia 14. De moment només disposen d’un plànol de la vivenda nova. A partir d’ara, alguns ja poden preparar-se per abandonar l’hotel i instal·lar-se a la seva llar definitiva.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies