Tres anys de provisionalitat a l’espera de l’última fase de la remodelació del Turó

Els veïns reallotjats a les vivendes pont comencen a portar les seves pertinences

La Laudelina i el Manuel conserven com a record unes fotografies del seu antic pis a l’illa Q del Turó de la Peria, enderrocada fa dues setmanes per perill d’esfondrament. Dijous va rebre les claus d’un pis provisional, on viuran un període de dos a tres anys, mentre es construeix la darrera promoció de vivendes de la remodelació del barri. Aquest cap de setmana van visitar la seva nova casa per decidir quants mobles podran aprofitar, de moment. “Aquest pis és més petit que el que teníem abans. Hem passat d’un pis de 4 habitacions a un de 2. – explica Laudelina Fernández – Portarem el que poguem del guardamobles. Ara hem d’esperar que arreglin un problema amb el gas, els mobles, que arribaran dimarts, i si tot va bé, dijous ja podrem entrar a viure-hi. Tinc moltes ganes d’instal·lar-me, perquè a l’hotel estic bé, però no és lo mateix.”
El seu pis provisional pertany a la primera promoció d’habitatges que es va fer al Turó de la Peira per reallotjar els veïns d’edificis amb aluminosi. Des del seu balcó, el matrimoni mira esperançat l’últim bloc pendent d’enderrocar, al terreny on s’hi construirà la seva llar definitiva (a la imatge).

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies