Segon Festival Mundial de Sopes

El Casal de Barri de Prosperitat va oferir ahir fins a 60 sopes dels cinc continents com a símbol de diversitat i solidaritat

El Festival Mundial de Sopes és una trobada que permet descobrir i tastar més de seixanta sopes de tot el món. Totes les sopes comparteixen uns elements bàsics: el foc, l’aigua i l’olla. A partir d’aquí la diversitat és quasi infinita: tot depén del que cada poble i cada família tingui a l’abast. Per això les sopes són en essència les mateixes i alhora úniques, totes diferents, totes semblants, com nosaltres.

El Casal de Barri de Prosperitat es va convertir ahir al matí en una gran cuina on es preparaven i calentaven sopes dels cinc continents. Les olors a espècies, carn, peix, llegums i verdures es barrejaven dins l’ambient festiu, mentre els cuiners compartien alguns dels seus secrets.

Més de 50 entitats de Nou Barris han participat en aquest Segon Festival de Sopes del Món. Una bona manera de descobrir, a partir de l’estòmac, la diversitat que hi ha al barri.

A la imatge, un visitant tasta una de les 60 sopes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies