X edició del Minifestival de Música Independent al C.C. Les Basses

El certamen proposa un cartell on es combinen grups promeses amb veterans

L’auditori del Centre Cívic Les Basses (c/ Teide, 20) viurà aquesta nit la desena edició del Minifestival de Música Independent. Organitzat per dos joves amants de la música que un bon dia van decidir portar a Barcelona grups que començaven i que difícilment podrien haver pujat als escenaris habituals, aquest certamen s’ha consolidat any rera any com una mostra de grups novells o poc coneguts a la recerca de nou públic, -com Los Carradines, The Moon Men, Garzón o Siwel- i artistes veterans que intenten recuperar el prestigi passat, com Peter Loveday, que va començar al món de la música a finals dels anys 70 a Austràlia amb “The Supports”.

El cartell d’enguany porta com a estrella principal l’actuació de Darren Hayman, ex cantant del grup Hefner. Reconegut com a un dels lletristes més incisius, Hayman portarà el seu sentit de l’humor a l’hora de parlar d’històries quotidianes a l’escenari de Les Basses. Actualment treballa en un nou projecte, The French, amb un aire més electrònic, però al Minifestival interpretarà al piano i la guitarra les cançons de tota la seva trajectòria.

Una altra de les estrelles del cartell és Lowgold. Els anglesos s’acomiaden pràcticament del seu públic al Minifestival, en un concert atípic on Darren Ford estarà acompanyat tan sols per la percussió, per interpretar cançons dels dos discos publicats per la banda de Manchester i potser alguns temes propis.

Els concerts comencen a partir de les 20h. Simultàniament hi hauran exposicions i projeccions de fotografies i venda de merchandising. El cartell complet del Minifestival és el següent:

DARREN HAYMAN (HEFNER) London
LOWGOLD (DARREN FORD) Manchester
HALEY BONAR Minneapolis
GOLDRUSH London
SIWEL València
LOS CARRADINE Barcelona
THE MOON MEN Barcelona
PETER LOVEDAY Barcelona
GARZÓN Madrid
DOUBLE SHAME Torelló

Sala: Auditori Les Basses
adreça: C/ Teide, 20
metro : Metro L5 Vilapicina
bus 11, 32, 50, 71 y 82.
Entrades: 13 € anticipada – 15 € taquilla
venda anticipada: CD DROME (Valldonzella, 3 – Barcelona)

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies