Propera urbanització dels entorns dels nous blocs de Trinitat Nova

L’espai aportarà un mirador, una plaça pública i locals comercials al barri

Trinitat Nova veu com avancen dia a dia les noves vivendes situades al carrer Aiguablava i Vilareal, uns pisos que substituiran blocs amb aluminosi. A partir del mes d’abril començarà l’ubanització de l’entorn de la nova zona, que durà a terme l’empresa Pronoubarris, s.a. La urbanització forma part de l’operació de transformació d’un sector del barri de Trinitat Nova, situat al peu de la muntanya de Collserola i consiteix en una sèrie de terrasses i espais interiors que permeten l’enllaç des de la cota inferior del c/ Aiguablava fins a la superior, al peu de Collserola. Aquest sistema de terrasses permetrà els accessos als diferents edificis d’habitatges i locals comercials. Des d’una terrassa es genera un passeig principal, creant una connexió plana entre Collserola, el parc del c/ Tamariu i el c/ Aiguablava.
En la proximitat d’aquest passeig se situa l’entrada a l’estació del Metro L11, el metro lleuger, deixant just al davant l’espai per a una plaça pública i dos locals, a més d’un mirador sobre el barri. La urbanització també conté diferents espais verds i d’arbrat, mobiliari urbà, enllumenat públic, etc.
El pressupost d’aquesta actuació és de 2.645.163,38 euros i afecta a una superfície de 14.873 m2 . Les obres començaran durant el mes d’abril i duraran, aproximadament, 15 mesos.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies