Aprenent a gaudir de l´òpera, el teatre i la dansa

La campanya “L´escola va d´espectacle” convida als alumnes a familiaritzar-se amb diferents gèneres artístics

Qui ha dit que els nens no es poden quedar bocabadats amb l’òpera i el teatre? El cicle l’Escola va d’Espectacle ho demostra. El teatre de la Zona Nord ofereix tres obres teatrals, musicals i de dansa adaptades a la seva edat. Molts nens entren per primera vegada dins un teatre, i mica en mica ho troben més familiar. “L´objectiu és que el teatre arribi al nens, és una manera d´educar en el teatre- afirma Laura Cusó, dinamitzadora del teatre de la Zona Nord – Es tracta d´educar-lo´s en teatre des de la mateixa entrada: que comprenguin que han d´entrar ordenadament, seure, estar en silenci durant l´obra i respectar als actors i actrius, a més de la resta del públic… Tot això a banda de l’interés que tenen els espectacles per sí mateixos. Estan pensats per cada franja d´edat, fins i tot hi ha alguna obra en anglès. Quan s´inscriuen per venir, se´ls envia un material didàctic abans i ho poden mirar a la classe, de manera que venen sabent una mica sobre l´obra”. Aquesta campanya es du a terme al teatre de la Zona Nord des de fa 15 anys, sempre amb gran èxit de públic. En el cas de la fotografia que acompanya aquest text, l´obra era “La petítissima flauta màgica”, un espectacle on el teatre, l´òpera i els guinyols es complementen per introduir als nens en aquesta peça de Mozart, just al seu any commemoratiu. És tracta d’una versió reduida, que sap transmetre la màgia del teatre. Al final, cadascú treu les seves conclusions, però tots se´n van amb el somriure a la cara.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies