Audiència i Ple de Districte

Aquest vespre govern, oposició i veïns es reuneixen al consell plenari al Parc Tecnològic Barcelona Nord

Aquest vespre, a partir de les 19h, els veïns de Nou Barris tenen una cita amb el seu dret com a ciutadà. El Parc Tecnològic Barcelona Nord (abans conegut com a Fòrum Nord de la Tecnologia) acull l’Audiència Pública i el Consell del Districte. En els dos casos es tracta de la primera cita de l’any 2006.

Com a punt principal de l’ordre del dia hi figura l’aprovació del projecte de construcció del nou poliesportiu de Canyelles i Roquetes. Aquest és un projecte llargament reivindicat i esperat, que s’ha anat retardant en el temps, primer per manca de disseny o prioritat, i després per les obres de prolongació de la línia 3 del metro des de Canyelles fins a Trinitat Nova, passant per Roquetes. Les obres van afectar part del terreny del futur poliesportiu, mentre l’altre part es troba habil.litada com a aparcament provisional mentre duren les obres, per descongestionar els estrets carrers de Roquetes.

L’ordre del dia del Consell Plenari és el següent:

1.Lectura i aprovacio, si escau, de l’acta de la sessió anterior, de data 29-11-05

2.PART INFORMATIVA:
2.1 Despatx d’ofici: restar assabentat dels contractes aprovats per la Gerència del Districte
2.2 Informe del Regidor

3. PART DECISÒRIA
3.1 Urbanisme: informar favorablement la proposta de “Pla Especial urbanístic per a l’ampliació dels equipaments esportius i per a la construcció d’un aparcament al sector situat entre Via Favència, carrers Artesania i Antonio Machado i Ctra. de la Guineueta Vella”, promogut per Fitness Noubarris, SL.
3.2 Nomenclàtor:
-Passatge d’Aristòtil: passatge nou situat entre els carrers de Cartellà i de Mare de Déu de les Neus, al barri de Vilapicina
-Placeta del Doctor Josep Maria Jaén: espai tocant al passeig Urrútia, delimitat pels carrers Amer i Bordils-Pedret, al barri de Can Peguera
-Passatge d’Alfonso Lafuente: vial situat entre els carrers de Deià i Estudiant, al barri de Porta

4.PART DE CONTROL
4.1 Precs i preguntes dels grups polítics
4.2 Precs i preguntes del públic assistent

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies