El bus 76 topa contra uns arbres i col.lapsa la Ronda de Dalt i el lateral en direcció Llobregat

L’autobús es va estavellar per causes desconegudes contra diversos arbres i un fanal

Sortir de Nou Barris ahir en direcció Llobregat va ser ben complicat a causa de l’accident d’un autobús de la línia 76 que va col.lapsar tot el lateral i la Ronda de Dalt a l’altura de la plaça Karl Marx. L’accident es va produir al voltant de les 7h, quan el conductor del bus va perdre el control del vehicle, va pujar a la vorera i es va endur per davant un fanal i diversos arbres del passeig Vall d’Hebron. Malgrat l’espectacularitat de l’accident, no hi va haver cap ferit. Tot i que normalment els autobusos d’aquesta línia van molt plens, ja que comuniquen la Zona Nord de Nou Barris amb la Residència de la Vall d’Hebron, el vehicle sinistrat circulava sense passatgers. La Guàrdia Urbana investiga les causes de la topada, encara que podria tractar-se d’una fallada mecànica.
Els operaris van trigar prop de 2 hores en retirar l’autobús, ja que un dels arbres que es va endur per endavant va quedar atrapat sota els baixos de l’autobús i es va haver d’avisar una grua.

A la imatge, un operari retira el fanal trencat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies