Visita inaugural de la comissaria provisional dels Mossos d’Esquadra al carrer Andreu Nin de Porta

La comissaria del carrer Aiguablava serà la seu d’operacions definitiva dels mossos a Nou Barris

Els Mossos d’Esquadra del nou local del carrer Andreu Nin, a Porta, van rebre ahir la visita de la conseller d’Interior de la Generalitat, Montserrat Tura, i l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, entre d’altres autoritats. Els mossos van arribar a principis d’any a aquest local, després de les reiterades reivindicacions dels veïns de Porta, que reclamaven més seguretat al barri per l’augment de la venda de droga a la zona provocat pel tancament de Can Tunis. Aquesta comissaria, com va informar la consellera Tura després de visitar les instal.lacions, funcionarà com a centre provisional dels mossos mentre es du a terme el desplegament definitiu a tota la ciutat. “El proper 1 de novembre els mossos estaran desplegats a tota Barcelona, però hi haurà algunes comissaries que no estaran llestes a temps. Una d’elles és la d’Horta-Guinardó. Aquesta del carrer Andreu Nin la suplirà durant el temps que durin les obres, ja que per la seva ubicació, es troba molt a prop del límit entre els dos districtes”, va explicar Montserrat Tura, Consellera d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Actualment, la comissaria de Porta funciona com a comodí, acollint un gran pàrking de vehicles patrulla, disposats a sortir quan és necessari.

El Pla de Desplegament dels Mossos a Barcelona preveu la construcció d’una comissaria a cadascun dels 10 districtes de la ciutat. En el cas de Nou Barris, la seu serà l’actual comissaria de la Policia Nacional al carrer d’Aiguablava, a Trinitat Nova. La Conselleria d’Interior ja ha adquirit les instal.lacions i progressivament fins al novembre s’anirà fent el traspàs. Un cop desplegats a la ciutat comtal, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona han arribat a un acord per crear un centre de coordinació dels dos cossos policials.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies