Monociclistes d’arreu d’Espanya es reten a l’Ateneu Popular

Els bojos pel ciclisme d’una sola roda competiran avui en curses, circuits i un divertit partit de bàsquet

L’Ateneu Popular de Nou Barris viu avui una de les trobades més divertides i tradicionals: l’aplec estatal de monociclistes. Els bojos per aquests artefactes d’una sola roda demostraran -tot competint entre ells- les seves habilitats. Curses marxa enrera, curses d’obstacles, contrarellotges, cros, circuits o fins i tot un partit de “cicle-bàsquet”, la gran estrella de la jornada, on els més agosarats procuraran mantenir l’equilibri sobre la seva roda sota la cistella.

Monociclistes de tota Espanya, i potser de més enllà, s’aplegaran a partir de les 11h per posar-se a prova. Una nova oportunitat de gaudir del duel entre els grans campions de cada any: “Skate” i el jove Joel, de l’Ateneu, “Escalone”, de Madrid… Ells seran alguns dels destacats de la jornada, tot i que podrien haver sorpreses i nous monociclistes-revelació! Una bona lliçó pels aprenents d’artistes, que també podran participar a la categoria infantil.

XII Trobada de monociclistes
Ateneu popular de Nou Barris
c/ Portlligat s/n
A partir de les 11h
Gratuït

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies