Es desmonta la passarel.la provisional que desviava el trànsit de la Via Júlia damunt la rambla

La construcció dels ascensors del metro van afectar a la circulació en aquest tram de la Marquesina

La Via Júlia reprén avui el que havia estat la seva circulació habitual en sentit Llucmajor. Les obres dels ascensors de l’estació de metro Via Júlia, de la línia 4, van obligar a desviar el trànsit damunt la rambla central a l’altura de la Marquesina, mitjançant una passarel.la provisional. El desviament es va fer efectiu a finals d’agost passat, i va afectar també l’espai dels vianants.
El projecte preveia acabar aquesta fase al mes de novembre, i que els ascensors entressin en funcionament a l’abril. Durant el dia d’ahir, la passrel.la va ser retirada i els operaris van asfaltar de nou l’antic carril per permetre el pas dels vehicles. Per aquest motiu, el trànsit de la Via Júlia en sentit Llobregat es va desviar gran part del dia per Via Favència i el carrer Almansa, per tornar a incorporar-se després a la Via Júlia.
El pressupost d’aquestes obres és d’un milió i mig d’euros i forma part del projecte de la Generalitat de Catalunya per adaptar totes les estacions de metro de la ciutat abans del final de 2006. En total, són unes 60 les estacions que seran dotades d’elevadors. En el cas de l’estació de Via Júlia, es construeixen 3 ascensors: un des del carrer fins al vestíbul, i dos més des del vestíbul – als que s’accedirà un cop validat el bitllet- fins a cadascuna de les andanes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies