Concentració davant la comissaria de Policia d’Aiguablava

Uns 30 joves van donar suport als 9 detinguts durant la manifestació en suport als treballadors de Miniwatt a Sants

Uns 30 joves es van concentrar ahir al migdia davant la comissaria d’Aiguablava, on es trobaven detingudes 9 persones que hores abans participaven en una acció en suport als treballadors de la fàbrica Miniwatt (ara Barayo). A primera hora del matí, prop de 30 persones vinculades a la Xarxa Contra la Precarietat i els Tancaments d’Empreses van participar en una acció de protesta a Sants, contra l’empresa barcelonina Miniwatt, el tancament de la qual va ser anunciat per la multinacional LG Philips a principis del mes de febrer.
Els manifestants van tallar el trànsit i van desplegar a la calçada una pancarta en suport a la plantilla de la fàbrica amenaçada de tancament, on s’hi podia llegir: “Boicot LG Philips Miniwat en lluita”. A més de desplegar la pancarta, els manifestants van cremar una vintena de pneumàtics.
L’acció es va saldar amb nou detencions, incloent-hi la d’una menor d’edat, mentre els manifestants tallaven el trànsit de la Gran Via de Barcelona, al costat de la plaça d’Espanya.
Després dels arrestos, es va convocar una concentració davant la comissaria d’Aiguablava (Nou Barris) on es van traslladar els detinguts, i on també van anar alguns membres del comitè d’empresa Miniwatt. Una advocada es va fer càrrec de la defensa d’aquestes nou persones. Segons fonts judicials, la Policia els imputa un delicte d’aldarulls, que pot comportar fins a penes de presó. A primera hora de la tarda, la menor detinguda va sortir en llibertat davant els aplaudiments de les persones concentrades davant la comissaria d’Aiguablava.
L’Assemblea de suport de les persones detingudes ha convocat una concentració davant dels jutjats de Barcelona, avui a les 10h del matí, en espera dels joves detinguts que han passat la nit als calabossos de comissaria i que aquest matí han passat a disposició judicial.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies