Club de lectura Juvenil a la Biblioteca Pública de Nou Barris

Els nois i noies comparteixen les seves lectures i inquietuds literàries

L’Any del Llibre i la Lectura 2005 pretén commemorar l’extraordinària relació de Barcelona amb el món dels llibres. Són tres cents seixanta-cinc dies per intercanviar experiències i adquirir nous coneixements que permetin valorar l’aportació dels llibres a la nostra societat. L’any 2005 és, a més, un any emblemàtic per a la literatura: s’esdevé el quart centenari de la publicació de “Don Quijote de la Mancha” de Miguel de Cervantes, un llibre universal. Una oportunitat perfecta per a una celebració i una àmplia reflexió sobre el món del llibre i la lectura.
Aquesta tarda els nois i noies a partir de 12 anys que vulguin anar un pas més enllà de la lectura en solitari i que desitgin compartir les seves experiències i inquietuds, estan convidats al Club de Lectura Juvenil, coordinat per M. Clara Camps i Eva Ferran, a la Biblioteca Pública de Nou Barris.

Club de Lectura Juvenil
Lloc: Biblioteca Pública Nou Barris
Adreça: Albert Einstein, 2
Dates: 4t divendres de cada mes, d’octubre a juny
Hora: 18h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies