Els clients del Mercat de la Mercè es beneficien de la Tarjeta Client

L’IMMB vol premiar la fidelitat dels que compren als centres municipals

L’Institut de Mercats de Barcelona ha creat una Tarjeta Client que permet acumular punts en cada compra i intercanviar-los per descomptes, promocions i sortejos especials. La iniciativa pretén mantenir la fidelitat dels compradors i ja s’ha estrenat al mercat del Clot. Properament s’hi distribuirà als recintes de l’Estrella i Lesseps, a Gràcia, al de la Mercè, a Nou Barris, i al d’Horta.

La Tarjeta Client es podrà utilitzar en qualsevol dels 46 mercats de la ciutat. Quan s’hi facin les compres s’aplicarà un percentatge de l’1% de descompte, que s’abonarà a la targeta. Els punts que es vagin acumulant serviran per fer pagaments o obtenir regals, que seran sempre productes del mercat.
La targeta, que es pot obtenir a través de l’oficina d’informació del mercat del Clot o en establiments senyalitzats, sense cost addicional, servirà també per centralitzar altres serveis, com el pagament de compres, de l’aparcament o el servei a domicili.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies