Dies de ràdio

L’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris organitza un debat sobre aquest mitjà proper i quotidià

Abans de la invenció de la televisió, la ràdio era el mitjà a partir del qual les famílies s’informaven i s’entretenien. Les descripcions, músiques i, en general, el llenguatge radiofònic soplia la manca d’imatges i feia imaginar les escenes i els paisatges de radionovel.les, reportatges i notícies, i sobretot, omplia de música les llars. La família sencera es reunia al voltant del transistor. Moltes coses han canviat amb l’arribada de la televisió i posteriorment amb Internet. Quina és ara la finalitat de la ràdio? Quin és el seu missatge? Aquestes són les preguntes que llencen els membres de l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris per encetar el debat d’aquesta tarda, durant una nova edició de les Històries de Cafè, a l’Ateneu Popular de Nou Barris. Es tracta d’una xerrada que no parlarà només de les grans emissores, sinó que també recordarà d’altres més petites i properes com ara Ràdio Collserola, Ràdio Bronka, Ràdio Nou Barris, Ràdio Trinitat o Ràdio Farigola.
L’acte comença a les 19h, i com el seu nom indica, hi haurà cafè pels assistents (de franc).

Històries de cafè: “Dies de ràdio”
Hora de trobada: 19.00 hores
Lloc de trobada: Vestíbul de l’Ateneu Popular de Nou Barris
Activitat gratuïta. El cafè el posa l’Arxiu

Organitza:
Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris
c. Portlligat, s/n.
Telèfon: 93 353 95 16
Adreça electrònica: [email protected] / [email protected]

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies