Civisme a Nou Barris

Una exposició recull les acccions que s’han dut a terme al Districte en els últims mesos

L’any passat l’Ajuntament va iniciar tota una sèrie de mesures i campanyes per fomentar el civisme a la ciutat, en un moment en que rebien contínues queixes dels ciutadans sobre l’ús de l’espai públic i el seu estat de manteniment. En aquest contexte es va crear la figura del voluntari cívic, veïns i veïnes que apostaven per col.laborar amb el Consistori vetllant per l’ús correcte dels contenidors de brossa orgànica, paper, vidre, plàstic i deixalles, l’aparcament dels vehicles, la reducció del soroll i els actes vandàlics. En el marc d’aquestes campanyes, Districte de Nou Barris organitza l’exposició ‘Civisme a Nou Barris’. La mostra explica quins són els principals contextos on el civisme es fa més necessari al nostre districte, dona a conèixer el Pla de Civisme del Districte i recull les actuacions que es van portar a terme durant l’any 2004 per tal de promocionar el civisme a Nou Barris. Aquestes actuacions s’han portat a terme a diversos espais del districte i han tingut relació amb els quatre principals contextos on es fa més necessari un increment del civisme: la neteja, el soroll, la mobilitat i els espais de convivència.

Masia de la Guineueta
Pl Ca n’Ensenya, 4
Fins el 14 d’abril
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 18 a 21 h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies