L’Escola de Circ Rogelio Rivel estrena carpa recordant a tres grans artistes i amics

Durant la inauguració es van plantar tres arbres en homenatge als clowns Joan Armengol i Elsa Moreno i la trapezista Sol Espinoza

L’Associació Escola de Circ Rogelio Rivel ha estrenat aquest cap de setmana la seva nova carpa, una instal.lació blanc-i-blava plantada des fa alguns dies al costat de l’Ateneu Popular. L’antiga lona estava molt malmesa, però la manca de pressupost no permetia renovar-la. L’escola ha fet un gran esforç per aixecar una nova carpa a mida demanant un crèdit de 45.000 euros. “No la vam comprar com a carpa completa, perquè estaria valorada en 11 o 12 milions de pessetes. O sigui que la vam encarregar en parts a llocs diferents: una cosa venia d’un lloc, i altra part d’altre. Després la vam montar en 10 dies. Vam decidir com la volíem dins les nostres possibilitats. Volíem 4 torres perquè fos més estable i més alta”, explica Marc Fonts, professor de l’Escola de circ Rogelio Rivel. La festa va oscil.lar enter l’alegria i els records. “És un dia ple de sentiment d’eufòria i alegria. I alhora de recordar a la gent que va estar molt vinculada al projecte i continua estant, però en un altre lloc”, afirmava Marcel.lí Puig, coordinador de l’Escola de Circ Rogelio Rivel, en referència a l’homenatge que es va retre durant la festa a tres grans artistes del món del circ, molt vinculats a l’Escola Rogelio Rivel que ja no hi són presents. L’esperit i la força de Sol Espinoza, Elsa Moreno i Joan Armengol va tenyir de nostàlgia als amics i familiars. “El meu pare estaria molt content de veure la nova carpa, estaria radiant. Era una persona molt maca, que transmetia molta força. Això no és un homenatge sinó una festa”, comentava Lluc Armengol (a la imatge), fill del mestre i pallasso Joan Armengol, un dels fundadors de Els Comediants i del programa pedagògic infantil de circ Circ Crac, a més de professor de teatre gestual i de clown a l’escola de circ Rogelio Rivel, entre moltes altres contribucions a la cultura i l’espectacle. La xilena Sol Espinoza va enlluernar als amants del circ volant i ballant amb teles com a trapezi. Elsa Moreno, per la seva banda, va passejar la seva música, gràcia i simpatia amb els seus especacles de clown itinerants.
Amb música i llàgrimes es van plantar tres arbres al costat de la carpa, en record dels tres amics perduts a l’últim any. Un cirerer per la Elsa, un taronger per la Sol i un llimoner pel Joan.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies